HIGEM-OPTIKA

1993-ban alapítottuk a HI-GEM Optikát, azóta családi vállalkozásként működünk. A szakma iránti elkötelezettség anyáról lányára szállt, együtt vezetjük üzletünket Sümeg belvárosában. A megrendelt szemüvegeket saját műhelyünkben készítjük el, minden munka a mi kezeink közül kerül ki, erre garanciát vállalunk. Az erősségünk a nagy optikaláncokkal szemben: a Vásárlóink és a közelben lakók személyesen ismernek minket, megbíznak a szakértelmünkben, tapasztalatainkban és az általunk nyújtott minőségben, ismerik kedvező árainkat, elégedettek velünk és visszajárnak. Ezért nagyon hálásak vagyunk!

Kedvező árak, széles választék, folyamatosan bővülő árukészlet, szaktudás, minőség és garancia jellemzi profilunkat. Munkánkat segíti a saját műhelyünkben lévő, legmodernebb szakmai igényt kielégítő automata csiszológép és szemvizsgáló készülék, amikkel gyors és pontos munkát tudunk végezni Vevőink megelégedésére.

Szemvizsgálat / szemész szakorvosi vizsgálat

A szemünk világának megőrzése nagyon fontos. Az időben felfedezett szürke hályog, zöld hályog egyéb elváltozások gyorsabban és eredményesebben gyógyíthatók, ezért fontos a rendszeres szemorvosi szűrővizsgálat.

Rendelési időpontok

Péntek

15.00 - 19.00

Időpont bejelentkezésre kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

NYITVA TATARTÁS

Hétfő

08 - 15.30

Kedd

08 - 15.30

Szerda

08 - 15.30

Csütörtök

08 - 15.30

Péntek

08 - 15.30

Szombat / Vasárnap

ZÁRVA   

ELÉRHETŐSÉG

HIGEM-OPTIKA ÜZLET

8300 Sümeg Petőfi u. 4.

+36-87-350-056

higemoptika@invitel.hu

higemoptika@higem.hu